Velkommen til Bevaringsbloggen

Til alle medarbejdere på Bevaringsafdelingen

Dette er det første indlæg på Bevaringsbloggen. Her vil vi i fremtiden kunne meddele og diskutere aktuelle emner og hændelser, som ligger os på hjertet. De fleste informationer på afdelingen udveksles i mundtlig form på møder, som beskeder i emails eller læses som beslutninger i referater. Med Bevaringsbloggen får I mulighed for at komme i dialog med jeres kollegaer og jeres Bevaringschef om emner, der optager jer nu og her.

Jeg ønsker, at vi bruger dette forum til udveksling af tanker, ideer, indfald og overvejelser og at det kan danne grundlag for en dialog om emner, som optager os. Jeg vil ca. en gang om ugen skrive om noget, der ligger mig på sinde i forhold til afdelingen og vores arbejdsopgaver. Det kan være oplevelser eller ideer, som jeg har fået, når vi mødes på værksteder, ved udstillingsopbygning, i magasiner eller ved besøg ude på et stillads. Eller det kan være ting, som jeg oplever på møder rundt omkring på museet. Det kan også være en kommentar til bemærkninger eller synspunkter, som I har lagt på bloggen.

Alle kan skrive indlæg på Bevaringsbloggen – også folk, som ikke arbejder på afdelingen! Indtil videre er det dog kun mig (og Charlotte S. H. Jensen, Kommunikation) der kan frigive kommentarer, så alle kan læse dem. På lidt længere sigt kan redaktørrettighederne udvides.

Hvis I ønsker at sende en kommentar til Bevaringsbloggen, skal I blot skrive i rubrikken ”efterlad en kommentar” og trykke på knappen send. Herefter vil teksten komme til syne på skærmen, når den er frigivet af redaktøren.

Det er tanken, at der vil blive etableret et introduktionskursus til ”blogging” og ”bloggosfæren” i løbet af de kommende måneder for særligt interesserede.

Bemærk at alle (ogsÃ¥ udenfor huset) kan læse alle indlæg og husk Nils’s første læresætning: Intern kommunikation er lig ekstern kommunikation.

God fornøjelse

2 Kommentarer til “Velkommen til Bevaringsbloggen ”


  1. 1 Flooggima-online 8. december 2009 kl. 03:09

    Tak for de interessante oplysninger

  1. 1 Overskrifts underskrift Trackback til 5. februar 2008 kl. 15:22

Efterlad en kommentar