Nedtælling!

Nu nærmer åbningen af ”Din for evigt? – fortiden på værksted” sig med hastige skridt. På tirsdag for inviterede gæster og fra på fredag den 10. oktober for museets gæster. Jeg glæder mig utrolig meget til at høre jeres og publikums reaktioner, men jeg er også lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg håber, at vi kan samle nogle erfaringer sammen og måske justere lidt undervejs, hvis det er nødvendigt. Jeg håber også, at vi kan få nogle erfaringer, der kan bruges, hvis vi en dag får mulighed for at være mere permanent tilstede og synlige overfor museets gæster. På den netop overståede IIC-konference i London havde Eva jo et indlæg om ENB-projektet og formidlingen af dette projekt.

Vi ikke er alene! På British Library har man, i forbindelse med opbygning af et helt nyt konserveringsværksted, lavet en permanent udstilling om, hvordan man bevare bøger og dokumenter.  Se: http://www.bl.uk/conservation. Ligeledes på Smithsonian American Art Museum i Washington, D.C. har de indrettet konserveringsværsteder, hvor publikum løbende kan følge med i bevaringsarbejdet. Se:  http://americanart.si.edu/lunder/index.cfm

 

Med erfaringerne fra ”Din for evigt?” mener jeg, at vi skal finde en måde at være mere permanent i kontakt med museets gæster på i årene fremover. Jeg håber, at I vil videregiver jeres oplevelser fra Egmonthallen så vi kan finde den bedste måde at gøre det på.

 

Jeg vil ønske jer alle held og lykke i Egmonthallen i de kommende måneder.

0 Kommentarer til “Nedtælling! ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar