Fælles frokoststue i Brede – kommer snart!

Direktionen har besluttet at afsætte et stort beløb til etablering af en fælles frokoststue i Brede. Frokoststuen bliver indrettet i det nuværende Brede Bibliotek, som flytter til den nuværende frokoststue i bygning 11.

Efter en granskning af det oprindelige skitseprojekt forlangte kommunen nogle krav til handicapadgang samt brandsikring og ventilation, som krævede mange flere penge end det oprindelige overslag. Direktionen har besluttet at bidrage med 2/3 af de samlede udgifter, mens vi selv bidrager med 1/3. Herudover skal vi betale for bibliotekets flytning og indretning samt indretning af frokoststuen. BA vil også give et beløb til driften svarende til det som F&F og D&A hver især yder til kantinten i Prinsens Palæ. Vi har talt om, at pengene skal bruges til at ansætte en person, som kan hjælpe til i frokoststuen i nogle timer hver dag.

Nu skal byggesagen behandles i kommunen igen. Jeg håber, at de godkender projektet uden yderligere krav. Line beder nu arkitekterne om at gå videre og udarbejde en tidsplan. I vil hører nærmere om, hvornår projektet gennemføres, så snart vi ved noget mere, men kommunen har mange byggesager, så det kan tage lidt tid.

Jeg glæder mig meget til, at vi endelig får et sted her i Brede, hvor vi kan mødes alle sammen til hverdag og ved festlige lejligheder.

1 Kommentar til “Fælles frokoststue i Brede – kommer snart! ”


  1. 1 Charlotte 21. august 2009 kl. 15:13

    Det er vel nok en godnyhed. Det vil ogsÃ¥ være dejligt for os “inde fra byen” (og andre steder) at kunne spise frokost med kollegaerne pÃ¥ BA, hvis man fx er til møde eller lignende.

Efterlad en kommentar